Κίνα Καλλυντική μηχανή παραγωγής κατασκευαστής

Αφαλάτωση Ionizer νερού της θάλασσας εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος αντίστροφης όσμωσης σαμπουάν λοσιόν κρέμας

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Qihang
Πιστοποίηση: CE.GMP
Αριθμό μοντέλου: Κατεργασία ύδατος RO
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Η ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 3-4weeks
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 71sets/year

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Ανοξείδωτο 304/316L Όνομα προϊόντων: Σύστημα κατεργασίας ύδατος που επεξεργάζεται τις εγκαταστάσεις αντίστροφης όσμωσης
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη Εφαρμογή: Κατεργασία ύδατος αποβλήτων, διήθηση
Λειτουργία: Εγκαταστάσεις καθαρισμού νερού Όνομα: RO εξοπλισμός κατεργασίας ύδατος
Τάση: 220V / 380V Χρήση: Αφαλάτωση Ionizer νερού της θάλασσας, υγρό φίλτρο
Υψηλό φως:

Εξοπλισμός κατεργασίας ύδατος αντίστροφης όσμωσης σαμπουάν

,

Εξοπλισμός κατεργασίας ύδατος αντίστροφης όσμωσης κρέμας

,

Εξοπλισμός κατεργασίας ύδατος SS304 RO

Περιγραφή προϊόντων

Σαμπουάν λοσιόν κρέμας τιμών εξοπλισμού καλλυντικών βιομηχανίας

Κατεργασία ύδατος αντίστροφης όσμωσης για την πώληση

 

 

Περιγραφή του εργοστασίου επεξεργασίας νερού αντίστροφης όσμωσης

 


Η αντίστροφη όσμωση ή (RO) μπορεί να περιγραφεί ως διαδικασία με το οποίο το καθαροί νερό και οι μολυσματικοί παράγοντες διαιρούνται μέσω μιας semi-permeable μεμβράνης με τους πολύ λεπτούς πόρους. Αυτή η μέθοδος είναι μια απαραίτητη τεχνική που υιοθετείται στην πλειοψηφία των συστημάτων καθαρισμού νερού. Η αντίστροφη όσμωση θεωρείται μια ιδιαίτερα αποτελεσματική προσέγγιση στην εξάλειψη των ακαθαρσιών νερού, όπως το καλλυντικό και το ράδιο, ο υδράργυρος, τα χλωριωμένα φυτοφάρμακα, οι οργανικές ουσίες, η θολούρα & τα διαλυμένα στερεά, βακτηρίδια, ιός.

 

Αφαλάτωση Ionizer νερού της θάλασσας εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος αντίστροφης όσμωσης σαμπουάν λοσιόν κρέμας 0

 

Τεχνική παράμετρος της κατεργασίας ύδατος Ro

 

Πρότυπο

Ικανότητα

(t/h)

Δύναμη

(KW)

Ανακυκλώστε

(%)

Καθαρή αγωγιμότητα νερού πρώτων φάσεων

(μ s/cm)

Καθαρή αγωγιμότητα νερού δεύτερων σταδίων

(μ s/cm)

Καθαρή αγωγιμότητα νερού EDI

(μ s/cm)

Αγωγιμότητα ακατέργαστου νερού

(μ s/cm)

RO/$L*RO-500

0,5

2.0

55-75

≤10

2-3

≤0.5

≤300

RO/$L*RO-1000

1.0

2.2

55-75

≤10

2-3

≤0.5

≤300

RO/$L*RO-2000

2.0

4.0

55-75

≤10

2-3

≤0.5

≤300

RO/$L*RO-3000

3.0

5.5

55-75

≤10

2-3

≤0.5

≤300

RO/$L*RO-5000

5.0

7.5

55-75

≤10

2-3

≤0.5

≤300

Αφαλάτωση Ionizer νερού της θάλασσας εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος αντίστροφης όσμωσης σαμπουάν λοσιόν κρέμας 1

 

Διαφορετικά φίλτρα για κάθε σύνδεση

 

 

 

1. Φίλτρο άμμου χαλαζία

Το φίλτρο χαλαζία sanf (φίλτρο πολυμέσων) χρησιμοποιείται ευρέως στην επεξεργασία πόσιμου νερού για να αφαιρέσει τους διαφορετικούς τύπους μορίων, όπως τα ανασταλμένα στερεά (θολούρα), κολλοειδείς ενώσεις και κ.λπ., που εξασφαλίζει το φιλτραρισμένο TDS του νερού είναι λιγότερο από 5. Αυτή η διαδικασία θα μειώσει το φορτίο στα λεπτά φίλτρα οπίσθιου μέρους.

 

2. Ενεργό φίλτρο άνθρακα

Το φίλτρο ενεργός-άνθρακα είναι η βασική συσκευή, που χρησιμοποιείται συνήθως για την αφαίρεση του οργανικού στοιχείου ουσιών και βαρύ μετάλλου, των ανασταλμένων στερεών, του υπόλοιπων χλωρίου και του κ.λπ. Μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει το επίπεδο ΒΑΚΑΛΑΟΥ και να βελτιώσει το γούστο του νερού. Το σύστημα είναι ένα φίλτρο πίεσης. Στο φίλτρο, το ενεργό κρεβάτι άνθρακα κοχυλιών χαλαζία και καρύδων υιοθετείται. Ο ενεργοποιημένος άνθρακας είναι εξοπλισμένος με valving διεξόδων στο υψηλότερο σημείο και μια σύνδεση αγωγών στο χαμηλότερο σημείο. Τα εσωτερικά συστήματα και τα συστατικά για κάθε δεξαμενή κατασκευάζονται του υλικού frp.

 

3. Φίλτρο αποσκληρυντικών νατρίου

Η ρητίνη ιονικής ανταλλαγής χρησιμοποιείται στο σύστημα χαλάρωσης νερού για Ca+, Mg+ και άλλη ανταλλαγή κατιόντων. Για να αποτρέψει το undissolved άλας από την κατάθεση στην επιφάνεια της μεμβράνης αντίστροφης όσμωσης, η ρητίνη που εξασφαλίζει καλά διαπερατή δυνατότητα της ενότητας μεμβρανών αφότου λειτουργεί έναν μακροπρόθεσμο και επεκτείνεται

η διάρκεια ζωής των μεμβρανών, ενισχύει την ποιοτική σταθερότητα καθαρισμένου του ro νερού. Το αποσκληρυντικό νερού είναι κάθετη δομή που χρησιμοποιούν frp το υλικό, που παράγεται ως σκάφος τυποποιημένο, σχεδίασε την πίεση για 8kg/cm2 αυτό

Η αμερικανική αυτόματη βαλβίδα χρησιμοποιείται για την πλήρης-αυτόματη αλατισμένη αναγέννηση.

 

4. Φίλτρο ασφάλειας (φίλτρα μικρού)

Το φίλτρο ασφάλειας ο συνηθέστερα χρησιμοποιείται για το νερό απολαύσεων. Ολόκληρο το σύστημα υιοθετεί ένα σύνολο ανοξείδωτου φίλτρου. Υπάρχουν 3 κομμάτια του πολυπροπυλενίου στις κασέτες κάθε φίλτρων 5μ, που φιλτράρουν τη μεγάλη πλειοψηφία των μορίων στο νερό, το οποίο διευκολύνει το φορτίο της μεμβράνης RO. Αυτή η διαδικασία της διήθησης ωφελείται στην κασέτα φίλτρων και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της στο σύστημα.

Αυτή η συσκευή περιέχει το τμήμα διήθησης και τα ανοξείδωτα στρώματα υποστήριξης. Το στρώμα υποστήριξης αποτελείται από το ανοξείδωτο 304, με τα πλεονεκτήματα της συμπαγούς δομής, την όμορφη μορφή, την υψηλή ροή, την καλά ακρίβεια διήθησης και το κ.λπ. Αυτή η συσκευή εγκαθίσταται με τη βαλβίδα αγωγών αέρα και τη βαλβίδα αγωγών κατώτατου αέρα και τη δευτερεύουσα βαλβίδα αγωγών.

 

5. Σύστημα αντίστροφης όσμωσης (RO)

RO το σύστημα είναι μέρος κλειδί για το σύστημα κατεργασίας ύδατος, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως για να κάνει το καθαρό νερό και το πόσιμο νερό. RO η μεμβράνη αφαιρεί πολλούς τύπους μεγάλων μορίων και ιόντων από τις λύσεις με την εφαρμογή της πίεσης στη λύση όταν είναι σε μια πλευρά μιας εκλεκτικής μεμβράνης. Το αποτέλεσμα είναι ότι η διαλυτή ουσία όπως ο σίδηρος, ο ιός, τα βακτηρίδια και τα στερεά διατηρείται στη διατηρημένη σταθερή ατμοσφαιρική πίεση πλευρά της μεμβράνης και ο καθαρός διαλύτης επιτρέπεται για να περάσει στην άλλη πλευρά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά