Κίνα Καλλυντική μηχανή παραγωγής κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Emily

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15626014514

WhatsApp : +8615626014514

Free call
Guangzhou Qihang Machinery & Equipment Co., Ltd

Καθορισμένο πανί για τον κόσμο, μια θέση που φωτίζεται από τα όνειρα.

Guangzhou Qihang Machinery & Equipment Co., Ltd
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Πωλητής
Μάρκες: QIHANG Αριθμός Υπαλλήλων: 100~120
Ετήσιες πωλήσεις: 3000000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

 

Guangzhou Qihang Machinery & Equipment Co., Ltdείναι επαγγελματίας κατασκευαστής εξοπλισμού πλήρους συνόλου για βιομηχανίες όπως καλλυντικά, φάρμακα, τρόφιμα και καθημερινά χημικά, παρέχοντας στους πελάτες διάφορες λύσεις για ειδικές εφαρμογές και ικανοποιώντας διαφοροποιημένες απαιτήσεις των πελατών.Η Qihang είναι αφοσιωμένη στην παροχή σταθερής υποστήριξης σε επιχειρήσεις σε βιομηχανίες όπως καλλυντικά, φάρμακα, τρόφιμα και καθημερινά χημικά προϊόντα, ώστε να γίνουν πιο ισχυρές και μεγαλύτερες.

QIHANG είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει στους πελάτες επαγγελματική, καινοτόμο και τέλεια εμπειρία προϊόντος.Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν γαλακτωματοποιητές ομογενοποίησης κενού, αναμικτήρες υγρών απορρυπαντικών υψηλής διάτμησης, σειρές επεξεργασίας νερού αντίστροφης όσμωσης, δεξαμενές αποθήκευσης, διάφορες αλοιφές, κρέμες, υγρές και σε σκόνη αυτόματες και ημιαυτόματες γραμμές παραγωγής πλήρωσης, διάφορες στεφάνες μπουκαλιών, μηχανές κάλυψης, μηχανές ετικετοποίησης , εκτυπωτές inkjet και άλλες γραμμές παραγωγής έγχρωμων καλλυντικών και αρωμάτων, ολόκληρες γραμμές παραγωγής, εργαστηριακός εξοπλισμός, πλατφόρμες εργασίας γραμμής ροής κ.λπ.

Τηρώντας την επιχειρηματική φιλοσοφία τουπελάτης πρωτίστως,QIHANGβοηθά τους πελάτες να πραγματοποιήσουν το εργοστασιακό σχέδιο και την επιλογή μοντέλων στο εργοτάξιο και παρέχει στους πελάτες «υπηρεσίες ενιαίας εξυπηρέτησης», όπως σχεδιασμό προϊόντων, έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή, μηχανολογική εγκατάσταση, τεχνική συμβουλευτική και συντήρηση μετά την πώληση.Εντείνουμε συνεχώς την έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία της βασικής τεχνολογίας και διασφαλίζουμε ότι κάθε γραμμή παραγωγής υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών με αυστηρή παρακολούθηση ποιότητας και ακριβείς διαδικασίες επιθεώρησης.

Διατηρώντας πάντα το δόγμα της πολιτικής ποιότητας και των υπηρεσιών της «επιμονής στην επιστημονική καινοτομία, προώθηση στρατηγικής επωνυμίας, παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και εφαρμογή υπηρεσιών πρώτης κατηγορίας», με την καλύτερη ποιότητα και την κορυφαία υπηρεσία μας,QIHANGΤο προσωπικό περιμένει φίλους από όλους τους κύκλους να μας επισκεφτούν και να μας καθοδηγήσουν για ειλικρινή συνεργασία και αμοιβαία λαμπρότητα.

Ιστορία

 

  • Είμαστε επικυρωμένος ο ISO κατασκευαστής με 8 έτη, εγγραμμένο κεφάλαιο 5 εκατομμυρίων, 100 υπαλλήλους, και την επαγγελματική εμπειρία εξαγωγής σε περισσότερες από 80 χώρες. Περασμένο SGS και πιστοποίηση τρίτων Intertek. Οι μηχανές μας αποτελούνται από το ανοξείδωτο SS316L, οι οποίες είναι στην πλήρη συμμόρφωση με τα πρότυπα της κκπ και χρησιμοποιούνται ευρέως στα διάσημα φαρμακευτικά εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Έχουμε την εκτενή εμπειρία στην παραγωγή των καλλυντικών, την ιατρική, τα τρόφιμα και τις καθημερινές χημικές ουσίες. Η μιας στάσης επαγγελματική ομάδα θα παράσχει σε σας τις καλύτερες λύσεις, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, το χαμηλότερο κόστος, και την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων. Λατρεύουμε κάθε καλό πελάτη και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες με σας.

 

  Κίνα Guangzhou Qihang Machinery & Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Παρέχετε τις επαγγελματικές υπηρεσίες

Οι πειραματικές εγκαταστάσεις επαναδημιουργούν τις μονάδες παραγωγής και τους όρους στους οποίους τα μικρά τρεξίματα παραγωγής ολοκληρώνονται, κατόπιν αξιολογούνται στο εργαστήριό μας για να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα.

Προσφέρουμε τους παρόμοιους όρους σε εκείνοι που βρίσκονται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις φαρμακευτικών ειδών και τροφίμων, που ικανοποιούν μια απέραντη σειρά των απαραίτητων δοκιμών που χρησιμοποιούν τις επιτόπιες εγκαταστάσεις μας: Συνεχές CIP, παραγωγή ατμού, θερμαμένο και κατεψυγμένο νερό, συμπιεσμένος αέρας και κενά συστήματα.

Η δυνατότητά μας μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει τους πελάτες μας στην επιβεβαίωση της καταλληλότητας των προϊόντων QIHANG στην παραγωγή των σαλτσών, των γαρνιτουρών μπισκότων, των συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς επίσης και των φαρμακευτικών και κτηνιατρικών κρεμών. Σε πολλές περιπτώσεις το προϊόν έχει βελτιωθεί στις περιοχές όπως η ομογενοποίηση, το γαλάκτωμα και η σύσταση.

Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης βρίσκει τις πειραματικές εγκαταστάσεις ανεκτίμητες, οι τυποποιημένες δοκιμές και οι δοκιμές συμβάλλουν προς την ανάπτυξη των νέων προϊόντων και των μοναδικών λύσεων: διασπορά σταθεροποιητών, καλλυντική συγκέντρωση, και προετοιμασία σιροπιού και μαγιονέζας.

Η αίθουσα εκθέσεως πειραματικών εγκαταστάσεων επιδεικνύει επίσης τη σειρά συστατικών προϊόντων μας συμπεριλαμβανομένων των βαλβίδων, των φίλτρων, των αντλιών, των αναμικτών και των ταραχοποιών από τη δεξαμενή και τον εξοπλισμό σκαφών μας. Επίσης παρουσιάστε ότι είναι τα πιό πρόσφατα πρωτότυπα που αναπτύσσονται από QIHANG, καταδεικνύοντας τη δυνατότητά μας ως πλήρη υγιεινό κατασκευαστή εξοπλισμού.

 

Συζήτηση ομάδας εργασίας

QIHANG ενθαρρύνει τους πελάτες μας για να παρευρεθεί στις συνόδους επίδειξης που βασίζονται γύρω από τις ανάγκες της ομάδας εργασίας. Οι διαλογικές παρουσιάσεις και η δοκιμή διευθύνονται με τα μεμονωμένα κομμάτια του εξοπλισμού, που καταδεικνύουν την καταλληλότητά τους για τα συγκεκριμένα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών στο πλαίσιο των φαρμακευτικών και καλλυντικών τομέων των τροφίμων. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες μας για να αποκτήσει την εμπειρία και την εμπιστοσύνη των λύσεων QIHANG μέσα σε ένα ανοικτό σχέδιο, άνετες, και την πλήρως ανανεωμένη δυνατότητα.

Η ομάδα μας

Κίνα Guangzhou Qihang Machinery & Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

           

Κίνα Guangzhou Qihang Machinery & Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Μας συνεχίστε Tiktok, πειραχτήρι, Facebook, Instagram και Youtube για να μείνετε ενημερωμένος για τις πιό πρόσφατες ειδήσεις μας!

  • Charlie Bingham

    Charlie
  • Στέγη του Michael

    Στέγη
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας