Κίνα Καλλυντική μηχανή παραγωγής κατασκευαστής

Βιομηχανική κατεργασία ύδατος EDI Ro αυτόματου ελέγχου για τα καλλυντικά

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: QiHang
Πιστοποίηση: CE,ISO
Αριθμό μοντέλου: Qh-RO/$L*RO-2
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 10-25day
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 70/month

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Ανοξείδωτο 304/316L Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη
εφαρμογή: Διήθηση, πόσιμο νερό, νερό ποταμού, υπόγεια κατεργασία ύδατος στο πόσιμο νερό κ.λπ. Ικανότητα: 500Lilter/Hour
Λειτουργία: Εγκαταστάσεις καθαρισμού νερού, ποτό ή επιχείρηση τροφίμων Τύπος: RO εξοπλισμός κατεργασίας ύδατος
Όνομα: RO εξοπλισμός κατεργασίας ύδατος, καθαρό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού Λειτουργία: αυτόματο τρέξιμο 24 ωρών, πλήρης αυτόματη κατεργασία ύδατος αποβλήτων φαρμάτων πουλερικών
τάση: 220V / 380V Χρήση: Υγρό φίλτρο
Ποσοστό αφαλάτωσης: ≥9698%
Υψηλό φως:

βιομηχανικό σύστημα φίλτρων νερού 380V Ro

,

Βιομηχανικό σύστημα φίλτρων νερού EDI

,

500 Lilter/εξοπλισμός κατεργασίας ύδατος ώρας RO

Περιγραφή προϊόντων

 

Χονδρικό αυτόματου ελέγχου νερό βιομηχανίας συστημάτων φίλτρων νερού Ro βιομηχανικό

Επεξεργασία EDI ειδική για τα καλλυντικά

 

Περίληψη της αντίστροφης όσμωσης


Η τεχνολογία αντίστροφης όσμωσης είναι μια σύγχρονη υψηλή τεχνολογία που αναπτύσσεται πρόσφατα στην Κίνα. Η αντίστροφη όσμωση πρόκειται να χωρίσει το νερό από τη λύση αφότου διαπερνά την ειδικά-γίνοντη ημιδιάφανη μεμβράνη μέσω της άσκησης μιας πίεσης που είναι υψηλότερη από την πίεση όσμωσης στη λύση. Δεδομένου ότι αυτή η διαδικασία είναι αντίστροφη στη φυσική κατεύθυνση διείσδυσης, καλείται αντίστροφη όσμωση. Σύμφωνα με διαφορετικό στην πίεση όσμωσης των διάφορων υλικών, η διαδικασία της αντίστροφης όσμωσης με μια πίεση υψηλότερη από την πίεση όσμωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φθάσει στους σκοπούς του χωρισμού, της εξαγωγής, του καθαρισμού και της συγκέντρωσης μιας ορισμένης λύσης. Δεν χρειάζεται τη θέρμανση και δεν υπάρχει καμία μεταβαλλόμενη διαδικασία φάσης επομένως, σώζει περισσότερη ενέργεια από την παραδοσιακή διαδικασία.

 

Πρότυπο Ικανότητα (T/H) Δύναμη (KW) Ανακυκλώστε το ποσοστό (%) Καθαρή αγωγιμότητα νερού πρώτων φάσεων (μs/cm)

Καθαρή αγωγιμότητα νερού δεύτερων σταδίων

(μs/cm)

Καθαρή αγωγιμότητα νερού EDI

(μs/cm)

Ακατέργαστο waterconductivity (μs/cm)
RO/$L*RO-500 0,5 2.0 55-75 ≤10 2-3 ≤0.5 ≤300
RO--1000 1.0 2.2 55-75 ≤10 2-3 ≤0.5 ≤300
RO/$L*RO-2000 2.0 4.0 55-75 ≤10 2-3 ≤0.5 ≤300
RO/$L*RO-3000 3.0 5.5 55-75 ≤10 2-3 ≤0.5 ≤300
RO/$L*RO-5000 5.0 7.5 55-75 ≤10 2-3 ≤0.5

≤300

 

Βιομηχανική κατεργασία ύδατος EDI Ro αυτόματου ελέγχου για τα καλλυντικά 0

 

Διαφορετικά φίλτρα για κάθε σύνδεση


Φίλτρο άμμου χαλαζία

Το φίλτρο χαλαζία sanf (φίλτρο πολυμέσων) χρησιμοποιείται ευρέως στην επεξεργασία πόσιμου νερού για να αφαιρέσει τους διαφορετικούς τύπους μορίων, όπως τα ανασταλμένα στερεά (θολούρα), κολλοειδείς ενώσεις και κ.λπ., που εξασφαλίζει το φιλτραρισμένο TDS του νερού είναι λιγότερο από 5. Αυτή η διαδικασία θα μειώσει το φορτίο στα λεπτά φίλτρα οπίσθιου μέρους.

 

Ενεργό φίλτρο άνθρακα

Το φίλτρο ενεργός-άνθρακα είναι η βασική συσκευή, που χρησιμοποιείται συνήθως για την αφαίρεση του οργανικού στοιχείου ουσιών και βαρύ μετάλλου, των ανασταλμένων στερεών, του υπόλοιπων χλωρίου και του κ.λπ. Μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει το επίπεδο ΒΑΚΑΛΑΟΥ και να βελτιώσει το γούστο του νερού. Το σύστημα είναι ένα φίλτρο πίεσης. Στο φίλτρο, το ενεργό κρεβάτι άνθρακα κοχυλιών χαλαζία και καρύδων υιοθετείται. Ο ενεργοποιημένος άνθρακας είναι εξοπλισμένος με valving διεξόδων στο υψηλότερο σημείο και μια σύνδεση αγωγών στο χαμηλότερο σημείο. Τα εσωτερικά συστήματα και τα συστατικά για κάθε δεξαμενή κατασκευάζονται του υλικού frp.

 

Φίλτρο ασφάλειας (φίλτρα μικρού)

Το φίλτρο ασφάλειας ο συνηθέστερα χρησιμοποιείται για το νερό απολαύσεων. Ολόκληρο το σύστημα υιοθετεί ένα σύνολο ανοξείδωτου φίλτρου. Υπάρχουν 3 κομμάτια του πολυπροπυλενίου στις κασέτες κάθε φίλτρων 5μ, που φιλτράρουν τη μεγάλη πλειοψηφία των μορίων στο νερό, το οποίο διευκολύνει το φορτίο της μεμβράνης RO. Αυτή η διαδικασία της διήθησης ωφελείται στην κασέτα φίλτρων και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της στο σύστημα. Αυτή η συσκευή περιέχει το τμήμα διήθησης και τα ανοξείδωτα στρώματα υποστήριξης. Το στρώμα υποστήριξης αποτελείται από το ανοξείδωτο 304, με τα πλεονεκτήματα της συμπαγούς δομής, την όμορφη μορφή, την υψηλή ροή, την καλά ακρίβεια διήθησης και το κ.λπ. Αυτή η συσκευή εγκαθίσταται με τη βαλβίδα αγωγών αέρα και τη βαλβίδα αγωγών κατώτατου αέρα και τη δευτερεύουσα βαλβίδα αγωγών.

 

First-level και δεύτερου επιπέδου σύστημα αντίστροφης όσμωσης (RO)

RO το σύστημα είναι μέρος κλειδί για το σύστημα κατεργασίας ύδατος, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως για να κάνει το καθαρό νερό και το πόσιμο νερό. RO η μεμβράνη αφαιρεί πολλούς τύπους μεγάλων μορίων και ιόντων από τις λύσεις με την εφαρμογή της πίεσης στη λύση όταν είναι σε μια πλευρά μιας εκλεκτικής μεμβράνης. Το αποτέλεσμα είναι ότι η διαλυτή ουσία όπως ο σίδηρος, ο ιός, τα βακτηρίδια και τα στερεά διατηρείται στη διατηρημένη σταθερή ατμοσφαιρική πίεση πλευρά της μεμβράνης και ο καθαρός διαλύτης επιτρέπεται για να περάσει στην άλλη πλευρά.

 

 

 

Βιομηχανική κατεργασία ύδατος EDI Ro αυτόματου ελέγχου για τα καλλυντικά 1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά