Κίνα Καλλυντική μηχανή παραγωγής κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Emily

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15626014514

WhatsApp : +8615626014514

Free call

Ποια είναι η επίδραση της μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος;

July 28, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η επίδραση της μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος;

 

Ποια είναι η επίδραση της μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος;

Τι είναι μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος;


Η διαδικασία ένα γαλάκτωμα καλείται μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος. Σε αυτήν την διαδικασία, ένα immiscible υγρό είναι διασκορπισμένο σε ένα άλλο immiscible υγρό. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι ο επανασυνδυασμός δύο immiscible υγρών καλείται μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος. Παραδείγματος χάριν, οι κρέμες που χρησιμοποιούνται στην καλλυντική βιομηχανία διαμορφώνονται με τη γαλακτωματοποίηση του πετρελαίου σε ένα υδάτινο μέσο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η επίδραση της μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος;  0

 

Microemulsions έχουν τις διαμέτρους μορίων μόνο 400 – 600 NM. Τώρα πολλές αλοιφές χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία πολλών ασθενειών, η οποία είναι η επίδραση της μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος. Αυτά τα σταγονίδια πετρελαίου γαλακτώματος διαμορφώνονται χρησιμοποιώντας μια γαλακτωματοποιώντας μηχανή και είναι λεπτά και εύκολα να απορροφήσουν.


Λόγω της μικρής διαμέτρου των γαλακτωματοποιημένων μορίων, αυξάνουν την ένταση επιφάνειας και προσελκύονται έντονα σε άλλα λιπίδια, αναγκάζοντας τους για να συγχωνευτούν. Εάν αυτά τα σταγονίδια λιώσουν με τη βακτηριακή ή προερχόμενη από ιό μεμβράνη στους μεγάλους αριθμούς, θα αναγκάσει τη μεμβράνη για να σπάσει, αποτελεσματικά φονικός τα βακτηρίδια/ιός. Αυτό είναι μεγάλης βοήθειας στη βιομηχανία φαρμάκων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η επίδραση της μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος;  1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας