Κίνα Καλλυντική μηχανή παραγωγής κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Emily

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15626014514

WhatsApp : +8615626014514

Free call

Φεστιβάλ βαρκών δράκων

June 2, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φεστιβάλ βαρκών δράκων

Ευτυχές φεστιβάλ βαρκών δράκων

                                   τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φεστιβάλ βαρκών δράκων  0

 

Το φεστιβάλ βαρκών δράκων, επίσης γνωστό ως φεστιβάλ Duanyang, το φεστιβάλ βαρκών δράκων, το φεστιβάλ Chongwu, το φεστιβάλ δράκων, το φεστιβάλ Zhengyang, και το φεστιβάλ Tianzhong, αφορά την πέμπτη ημέρα του πέμπτου σεληνιακού μήνα και είναι ένα λαϊκό φεστιβάλ παραδοσιακού κινέζικου.


Ήταν αρχικά ένα φεστιβάλ που ιδρύθηκε από τους προγόνους του νότου για να λατρεψει τους προγόνους του δράκου επειδή λέγεται ότι Qu Yuan, ένας ποιητής του κράτους Chu κατά τη διάρκεια της να πολεμήσει κρατικής περιόδου, πήδησε στον ποταμό Miluo για να διαπράξει στις 5 Μαΐου αυτοκτονία, και οι πιό πρώην άνθρωποι θεώρησαν επίσης το φεστιβάλ βαρκών δράκων ως φεστιβάλ για να τιμήσουν την μνήμη Qu Yuan, η πηγή του φεστιβάλ βαρκών δράκων. Από τη λατρεία των ουράνιων φαινομένων, εξελίχθηκε από τη θυσία των δράκων στους αρχαίους χρόνους.

Στο φεστιβάλ βαρκών δράκων θερινού ηλιοστάσιου, Canglong Qisu πέταξε σε Zhongtian στο νότο, ο οποίος είναι η ημέρα όταν πετούσε μακρύ Feitian, δηλ., ως πέμπτη γραμμή «βιβλίου των αλλαγών Qian Gua» εν λόγω: Ο «πετώντας δράκος είναι στον ουρανό».

 

 

Ποιο είναι το τελωνείο του φεστιβάλ βαρκών δράκων;

1. Φάτε τις μπουλέττες. Το φεστιβάλ βαρκών δράκων τιμά την μνήμη της συνήθειας Qu Yuan ποιητών της κατανάλωσης του zongzi. Σήμερα, υπάρχουν πολλά είδη zongzi με τα διαφορετικά γούστα, όπως το zongzi φρέσκου κρέατος, zongzi λέκιθου αυγών, γλασαρισμένο jujube zongzi, αρχική γεύση και ούτω καθεξής. Αυτή τη στιγμή, ελέγξτε την εισαγωγή του zongzi σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση, και μην βλάψτε το σώμα λόγω της πλεονεξίας για τα εύγευστα τρόφιμα.

 

2. Φάτε τα αυγά. Τα αυγά πρέπει να βραστούν στο δοχείο για το zongzi μαγειρέματος. Λέγεται ότι η κατανάλωση των βρασμένων αυγών στο δοχείο zongzi κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ βαρκών δράκων δεν θα προκαλέσει τις πληγές το καλοκαίρι εάν βάλετε τα βρασμένα αυγά στο δοχείο zongzi στον ήλιο για λίγο το μεσημέρι, δεν θα τα φάτε όλο το καλοκαίρι. Πονοκέφαλος.

 

3. Βάρκα δράκων που συναγωνίζεται: Η βάρκα δράκων που συναγωνίζεται είναι ένα σημαντικό γεγονός του φεστιβάλ βαρκών δράκων, και αυξήθηκε επίσης για να τιμήσει την μνήμη του πατριωτικού ποιητή Qu Yuan.

 

Μπορεί να δει ότι η βάρκα δράκων που συναγωνίζεται είναι όχι μόνο αθλητισμός και δραστηριότητα ψυχαγωγίας, αλλά και απεικονίζει το πνεύμα του πατριωτισμού και του κολεκτιβισμού στις καρδιές των ανθρώπων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας